Priča

O nama

U našem restoranu radi osoblje s višegodišnjim iskustvom koje će zasigurno zadovoljiti ukus najzahtjevnijh gostiju. Nudimo bogatu i raznovrsnu ponudu specijaliteta s roštilja, dnevne gablece od 25 kuna do 45 kuna te raznovrsnu ponudu pića. Od jela s roštilja na drveni ugljen posebno izdvajamo:
izvorne ćevape po originalnoj recepturi te Leskovački roštilj, Platu CyranoDimljenu vješalicu, Gurmanski čevap i Pljeskavicu s kajmakom
Organiziramo poslovne domjenake i druge prigodne svečanosti pri čemu se možete osloniti se na iskustvo i profesionalnost osoblja restorana Cyrano. 

Nudimo i usluge besplatne dostave hrane. Narudžbe primamo na brojeve 01/ 4852 285 i 099/4852 285.

Restoran Cyrano by Magazinska klet nalazi se u Prilazu Vladislava Brajkovića 1, u samom centru Novog Zagreba, u neposrednoj blizini trgovačkog centra Avenue Mall.

Naš restoran

Naši

PRINCIPI

Naš rad zasniva se na sljedećim principima

1.Jela pripremamo samo od svježih namirnica.

Namirnice nabavljamo svaki dan i nikad ih ne ostavljamo za drugi dan. To nam osigurava da jela pripremamo uvijek od svježih namirnica.

2.Hranu pripremom od prvoklasnih namirnica.

Meso i ostale namirnice nabavljamo samo od provjerenih i pouzdanih dobavljača, te zbog toga naša hrana ima kontinuirano visoku kvalitetu.

3. Prilikom pripreme jela poštujemo preporuke i odgovarajuće standarde.

Kod pripremanja jela poštujemo preporuke i standarde o kakvoći jela i sigurnosti hrane.

4. Mjerilo kvalitete našeg rada je zadovoljstvo gostiju

Neprestano smo u kontaktu s gostima i osluškujemo njihove želje, potrebe i sugestije. Zadovoljan gost je najbolja potvrda uspješnosti našeg rada.

Galerija

FOTOGRAFIJA

Izdvojili smo nekoliko fotografija kako bismo vam dočararali ugođaj u našem lokalu.